Dag 9 - 2 syften till din blogg
Ojj två syften till min blogg ;) jag har nog inga syften så men ska försöka få ihop en löpande text.
Om jag verkligen ska komma på något syfte till min blogg så är det nog för att ni ska lära känna mig som person, kunna se hur mitt liv är och vad det består av. Försöka hitta den Emelie som jag kanske har kämpat för att hitta. När det gäller min blogg är jag ganska öppen och tala gärna ut om mina problem eller misstag och anledningen till det är för att oftast även fast jag är ledsen så är jag stolt över mina misstag, annars hade jag inte skrivit om dem och hur skulle jag annars veta att det var fel? Jag vill att ni på något sätt ska ta läran av dem så ni inte hamna i den situationen som kanske jag har upplevt obehaglig. Det är inget jag kan begära men jag skulle nog säga att det är mina syften.


Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
  • fan!!!!
  • ofta?
  • vah?
Det är nog de jag mest brukar säga ;)

Annars idag har jag varit ganska duktig, har pluggat matte och körteori + att jag fick ett underbart brev av min underbara vän Andréa, saknar dig något otroligt! <3
Och nu får jag väl bjuda på en liten bild ;)


Dag 7 - 4 saker du är stolt över
  • Jag är bland annat stolt att jag är mig själv för det är jag alltid. Jag hatar, okej hatar är ett stort ord men ogillar då sånna personer som kan vara helt olika personer vid olika tillfällen och då menar jag inte att anpassa sig till olika folkgrupper utan sånna som verkligen är två helt olika personer. Jag tycker iaf att jag är mig själv hela tiden och det är jag stolt över.
  • Sen är jag stolt över min älskade tatuering som jag gjorde den 9 maj förra året. Att känna den spänningen och nervösiteten och att vara så forväntad på något har jag aldrig känt innan. Det var helt otroligt. Jag är jättenöjd med den och den står först och främst för min mormor och sen för att jag ska vara stolt över allt som har hänt mig. Nu väntar jag på min andra som tillkommer när jag fyller år i maj. Får bli en bild när jag precis hade tagit den, åhh vilken känsla! :)
  • Hihi, har lite svårt att komma på saker nu så det blir det väl lite oseriöst kanske men jag är stolt att jag plugga till körkortet eftersom jag suger på att plugga ;) men det vill jag verkligen ha så fort jag har fyllt. Så det är jag lite smått stolt över (a)
  • Jag är otroligt stolt över mina vänner! Och det är jag verkligen, att de alltid finns och ställer upp för mig...ni vet själva vilka ni är! Men ni är helt otroliga som alltid har stöttat mig när jag har varit ledsen eller haft de jobbigt som har varit en del nu på sista tiden. Jag skulle inte vara nånting utan er och det ska ni verkligen ta åt er! Att ni finns där och att kunna prata med er om allt är helt otroligt! Tack!!!♥