Sista chansen!

Nu är det sista chansen att rösta till "årets mindre blogg". Jag vill så gärna be om er hjälp och att ni rösta på mig. Det skulle betyda så himlans mycket! Tävlingen avslutas i morgon den 30/7.

Jag är nummer 5! :)

Kärlekslista del 2

1. Delar ni täcke? Vi har alltid två tillgängliga sen om det används är olika. 


2. Vem bäddar sängen?
 Det är också olika. 


3. Vem tvättar?
 Det är också olika, vi kör ingen fördelning så. 

4. Vem lagar maten?
 Oftast jag men ibland står han minsann i köket han också ;)


5. Vem städar?
 Båda

6. Vem diskar? Båda, men oftast blir det diskmaskinen :)


7. Vad har din kärlek för skostorlek?
46 om jag inte minns helt fel. 


8. Vad har din kärlek för klädstorlek?
 oftast L. 

9. Har ni samma intressen? Nej det har vi väl inte men vi tycker om att hänga med på varandras intressen. Niklas är ofta med i stallet och jag är med honom med t.ex. crossen. 

10.
 Vem kör oftast då ni är iväg? Niklas. 


11. Hur ofta säger ni att ni älskar varann?
Varje dag!


12. Vad gör ni för att visa varann kärlek?
Det kan vara väldigt lätta saker men som betyder så mycket för den andra. T.ex. laga mat så det är klart när man kommer hem. Man visar det samt säger hur mkt den andra betyder. Köper någon ätt gåva då och då och hittar på saker, men framförallt finns vi där för varandra vad det än gäller. 


13. Tar ni er tid att bara vara ni två ibland?
 Ja det gör vi, och vi försöker göra det ofta. Då trivs vi väl nästan som bäst om jag ska vara ärlig. 


14. Vad läser du och din kärlek helst?
 Ingen av oss gillar att läsa. 


15. Badar ni badkar ihop?
 Ja det kan vi göra ibland. 


16. Vad saknar du?
 Jag saknar Niklas så fort jag är ifrån honom. 


17. Har ni nån gemensam tatuering?
Nej det har vi inte, dock har båda tatueringar. 


18. Kommer ni leva ihop resten av livet?
Jag hoppas verkligen det!


19. Vem tjänar mest?
 
Han. 


20. Har ni gemensam ekonomi- alltså ihopslagna pengar?
 
Vi tänker ofta att det jämnar ut sig, så vi bryr oss inte vem som betalar vad. Sen har vi inte dem gemensamt på ett konto men delar ändå på sakerna vi t.ex. handling av mat osv. 


21. Vem unnar sig oftast kläder?
 
Det gör nog jag även om jag shoppar väldigt sällan. Sen blir det oftast jag som köper kläder åt honom. 


22. Vilken sida sover du på?
 
Jag byter sängläge väldigt oftast, men favoriten är nog vänster sida eller mage. 23. Har ni samma smak i filmval?
 Ja komedi är det bästa :)


24. Går ni på toaletten ihop?
 Det beror väl på, men ja det kan hända. Ingen som skäms precis. 


25. Vad älskar du mest hos din kärlek?
 Det finns inte bara en sak jag älskar med honom. Han finns alltid där och ställer upp. Han skapar ett leende på mina läppar som ingen annan har lyckats med innan. Han får mig att känna mig vacker och speciell. Han förklarar sig kärlek för mig dagligen fast på olika sätt. Han besvisar att jag är den enda för honom. Ja vad behöver jag mer säga, hans insida och personlighet gör att jag älskar han så otroligt mycket. Han har ett hjärta av guld och jag är så glad och tacksam att jag får tillhöra det hjärtat! 

 
 

 

Ny vecka
Hej på er! Dags för lite vardagsuppdatering va?
Nu är midsommar och helgen över. Jag jobbade som sagt hela midsommarhelgen och det gick bra. I fredags jobbade jag 12-22 och efter det kunde jag inte göra så mycket eftersom jag skulle upp tidigt och jobba på lördagen. Jag åt lite och sen mös jag ner mig i sängen med min kära pojkvän. 
På lördagen så jobbade jag 06:45-16 och även det passet gick bra i den otroliga värmen. Redan vid sju på morgonen så var det 21 grader. Efter jobbet så åkte jag och Niklas till en sjö för att bada lite. Det var väldigt skönt måste jag säga. 
Igår jobbade jag också ett morgonpass på jobbet. Senare på kvällen så åkte jag och Niklas till hans mormor och morfar för att fika lite samt spelade ett jätteroligt spel. 
 
Idag var jag ledig och det var väldigt skönt efter helgpass med fullt upp att göra. Jag hade bestämt träff med Tina så jag var hos henne redan vid halv tio idag. Vi åt lite frulle och pratade. Sedan åkte vi faktiskt in till stan för att kolla in hööks rea. Eller Tina hängde bara med rättare sagt, då hon själv inte har hästintresse förutom när hon är med mig då ;) Jag hittade faktiskt lite fynd på rea. Sedan åkte vi till Plantagen där hon skulle ha lite kruckor och blommor. Jag var lite smakråd och vi hittade mycket fint. 
Sedan åkte vi hem och åt lite lätt innan det var dags för mig att åka då jag hade tid hos sjukgymnasten vid 13. Vi hade iaf väldigt mysigt (som alltid). Träningen hos sjukgymnasten gick helt okej tycker jag, såklart att det gör ont och så men det är bara att härda!  
 
Jag vet att vissa vill se lite uppdatering från huset och det kommer snarast! Det är svårt att hinna med allt i vardagen just nu men jag försöker ;)
 
Mina fina inköp från dagen! En hoodtröja till mig och en t-shirt samt piké t-shirt till Vilda.