Det rätta beslutet men också det tuffaste..
Jag har mått dåligt nu i ca 1,5 vecka. Jag har varit deppig och har inte haft någon vidare lust till någonting. Däremot så har jag varit tvungen att hålla mig aktiv för att slippa tänka så mycket på det. Anledningen till detta får ni nu. 
 
Efter otroligt mycket tänkade fram och tillbaka, många tårar och en hel del förtvivlan så är nu min häst Calltino såld. Jag har aldrig någonsin velat sälja honom eller få känslan av att jag har gett upp men det har varit tuffa år och han är verkligen ingen lätt häst. Han började med sina problem tidigt efter att jag hade köpt honom och jag märkte snabbt att den hästen hade varit med om något som han inte borde. Jag slet som ett djur och offrade väldigt mycket för kunna träna han så bra som bara möjligt. Jag fick det till att fungera och han blev finare än någonsin. 
 
Efter en olycka i hagen skadade jag min vad och Calltino fick vila under tiden då det var i stort sätt omöjligt att ha någon annan ryttare än mig på hans rygg. Under hans viloperiod fick han tillbaka sina problem och han blev likadan när jag skulle sätta i gång honom. I samma veva fick jag min senaste knäskada pga hans dumheter under ett ridpass. Eftersom jag inte kunde rida på ett halvår fick han komma till Martin. Han fortsatte att visa sin dumma sida hos honom och det blev komplicerat. Han har stått hos Martin tills han såldes nu och han har fortfarande sina tendenser kvar. 
 
Jag har under en lång period funderat om jag ska sälja honom eller behålla honom. Hur jag än har tänkt har jag slutat i tårar. Han är ju min bebis och hade jag bara haft möjligheten hade jag haft kvar honom hos mig. För han betyder så otroligt mycket för mig. Samtidigt så vet jag mina mål och önskningar inom ridningen och jag hade aldrig kunnat uppfylla dem med Tino då han inte är redo för det. Jag kan inte säga att jag gav upp för jag vet hur mycket jag gjorde för den hästen och jag provade precis ALLT. Men det var han som individ och man kan aldrig ändra någon från topp till tå. 
 
Att säga "hejdå" till denna otroliga hästen var det jobbigaste som jag har varit med om i hela mitt liv. Jag vet vad jag har lovat honom och det är att han ska få det bra och innan lovade jag med mig. Jag önskar att jag hade kunnat ha han kvar, för han är en sådan personlig häst och trots sina dumheter har han lärt mig så himla mycket och gett min mycket kärlek och en massa minnen. Efter att jag har haft honom är det inte mycket som skrämmer mig, han har lärt mig ett helt nytt ridsätt samt att alltid ligga steget före. Våra minnen kommer alltid finnas inom mig. 
Jag kan bara tacka för den tiden vi har fått ihop, jag ångrar verkligen ingenting. Jag önskar bara att den hade varit längre och lite lättare. 
 
 
 
Snabb vecka
Hej på er! 
Helgen bara rusade iväg och jag glömde helt bort att uppdatera er om den. I lördags blev det grillning när hemma med några av Niklas vänner. Efter vi hade ätit lite tog vi bilen in till Borgholm där det var cruising. En av Niklas vänner hade nämligen med sig en raggarbil. Första gången som jag själv var med och åkte och det var riktigt roligt. Det som var mindre roligt var att jag jobbade morgonen där på. Jag var ganska så trött när jag vaknade. 
Jobbpasset gick ändå bra och allt flöt på. 
 
Början av denna veckan har också gått riktigt fort. Det är redan onsdag.. 
Idag jobbar jag kväll så jag går på mitt pass vid halv ett. Funderar på om jag skulle in en vända till Lindex innan jobbet eftersom jag har fått rabatt där. Jag skulle även vilja åka förbi DollarStore. Åh ibland räcker verkligen inte tiden till. 
 
I morgon efter jobbet ska jag ut på lite äventyr, men mer om det i ett annat inlägg.. ;) 
Ha det så bra så länge! 
 
Försöker se livet från den ljusa sidan!
Go kväll på er!
Denna veckan har hittills varit väldigt tung och jag kommer så småning om att berätta för er, när det blir vet jag däremot inte för jag måste vara redo för det mentalt och det är jag inte just nu. Hur det än är så försöker jag se livet från den ljusa sidan och göra det bästa utav det. 
 
Denna fredagen har varit väldigt bra. Jag lämnade Vilda på dagis runt kvart i åtta. Sedan åkte jag till stallet och redan då var det varmt ute. Gårdagens pass gick verkligen super och då ängade vid passet åt dressyr. Compass skötte sig så bra. Idag så hoppade vi en hel del samt arbetade på galoppbyten. Även idag skötte han sig perfekt. Både igår och idag fick det bli dusch efter passen, han blev så himla svettig. 
 
När jag var klar åkte jag hem och duschade samt bytte kläder. Sedan hämtade jag min lilla morfar för att fika lite och handla. Han verkade så nöjd. Vid lunchtid åkte jag bort till farmor för att fira henne då hon fyller år idag. Hon bjöd på god smörgåstårta samt jordgubbstårta. Det var mumms! 
 
Helgen har bara börjat och jag känner på mig att den kommer bli grym, mer om helgens planer uppdaterar jag nog om i morgon. Ha det så bra! :)