min ridning
Ni ville ha ett inlägg om min ridning så jag ska försöka att få ihop ett nu. Compass är ju som ni kanske vet en väldigt stor häst och det är verkligen mycket häst att rida. Det tar både arbete och tid att samla ihop honom och få han så mjuk och kort som möjligt. Han är inte världens lättaste häst att rida, jag säger inte att han kräver ett proffs för det är verkligen inte jag men man får verkligen jobba. 
 
Eftersom man inte kan rida Compass själv i skogen, (inte än iaf) så måste jag planera min ridning ganska mycket särskilt med det jobb som jag har. Jag har han ju 5 dagar i veckan (ibland någon dag mer) så 2 eller 3 dagar försöker jag att rida ut med han och resten av passen blir på banan. Banan ger ju självklart mest men det är roligare för hästen och för mig också med lite omväxling så att inte ridningen blir en tråkig och en jobbig grej. 
 
Jag har ingen bestämd vilodag till han eftersom han mår bäst av att få hålla igång. Kan ta en skrittrunda utan en massa krav som en liten vilodag, sen kan det ju krångla lite med jobbet så att jag får jobba över och då kan jag ge han en vilodag. 
 
Jag försöker hoppa 1 gång per vecka, och han tycker det är så roligt. Han är pigg och bjuder verkligen fram till hindret. Det som får mig extra trygg är att han hoppa no matter what och det gör mig trygg. Dock blir han så glad och uppspelt när han väl har hoppat ett hinder så det kan ta ett antal språng innan man får ner han igen så det jobbar vi på mycket nu. 
 
Han är verkligen en helt underbar häst och jag är så glad att jag få ta hand om honom! Han har blivit som min bästavän och han finns alltid där som en tröst! Så mycket kärlek till min finaste Compass. 
Ni får kommentera om ni vill veta något mer :)
 
 
Go kväll
Go kväll alla kära läsare. 
La mig precis i sängen efter en toppen helg, snart är det dags att nana eftersom jag börjar jobbet redan vid sju imorgon. Min helg har ju för mesta dels bestått av att jag har varit med Tina. Vi har verkligen haft det superkul och som jag älskar den tjejen! Saknar henne redan <33 
Konserten som jag va på var också superbra, älskar att bara sitta och lyssna så! :) 
Nu blir det faktiskt att sova, har så ont i ryggen och nacken..har haft det i några dagar men blivit värre nu. Inlägget om min ridning får bli imorgon för just nu är jag så trött ;) 
Hoppas alla har haft en bra helg, hörs imorgon!
Natti! 
 


mina inköp
Köpte ju som sagt lite saker igår när jag var på Hööks. Jag är supernöjd med alla inköp. Behövde verkligen en ny ansiktsborste samt hovborste till Compass. Hittade även en grimma till honom som ni ser på bild lite längre ner. Jag tyckte den verkade mjuk och skön och den var i en fin och somrig grön färg. Sedan behövde även jag lite saker, ett par nya skor var bara ett måste då mina gamla hade gått sönder lite. Sen när jag gick omkring hittade jag även dessa snygga ridbyxorna. Blev så förälskade i dem och det kändes verkligen inte som ett par ridbyxor utan det kändes som man gick runt i vanliga jeans. Sen blev det ett par nya vantar igen då en hund åt upp den ena ;) Sedan köpte jag en leksak till hunden, han måste ju få unnas han med ;) 
 
här är allt på bild förutom hundleksaken :)