Året 2016, del 1
 
Året började med mycket häst. Red både Calltino och Cassis väldigt mycket. Båda skötte sig bra och jag kom även ut på en mysig vinterrunda med Calltino utan sällskap, som inte alltid är så lätt. Calltino blev flyttad till ett nytt stall med lite fler möjligheter. Jag firade ett år med min fina häst! 
 
Jag spenderade även mycket tid med min fina pojkvän och vi var bland annat på spa i Kosta och övernattade där. Helt underbart och vi ska även göra om det detta året. Det var iaf hur mysigt som helst! 
En väldigt bra månad med andra ord, en hel del ljusglimtar! 

Den första februari började bra på morgonen/fm då jag umgicks med min bästa vän, senare på kvällen var jag med om min knäskada. Det hände i stallet när jag skulle rida mitt ridpass som inte slutade som jag hade hoppats på. Det blev in till akuten och där fick jag stanna ett litet tag. Vänta några dagar på magnetröntgen som visade att jag hade en frakturspricka i knät samt att knäleden var förskjuten inåt och allt brosk på utsidan skadades. 
 
Jag var sjukskriven hela denna månaden och det gjorde den ganska tråkig. Jag försökte förgylla den så mycket jag kunde med att vara med min pojkvän, träffa mina vänner och jag shoppade lite trots att jag hoppade runt med mina kryckor. Förutom det sov jag väldigt mycket och åt mina morfintabletter. 
 
I mitten av månaden kom alla <3 dag, och även om jag hade väldigt ont i mitt knä och var trött så var Niklas och jag ute och åt lite. 
 
Jag hade en frågestund här på bloggen som gick väldigt bra.

Vårmånaden kom änligen! Jag började kunna släppa kryckorna mer och mer, så länge jag gick i hemmet iaf. Jag började kunna hänga med lite smått till stallet när min mamma var där och fixade. Det blev lite shopping till hästen också. Även delar av denna månaden var jag sjukskriven och gick hemma. Jag började jobba i slutet av mars. 
 
Niklas och jag var lite husvakt och han köpte även sin cross. Så han var ute med den några gånger och jag snodde fyrhjulingen. Jag var med han i grävaren och luncha lite. 
 
Min fina vän fyllde även år denna månaden! 
#1 - NICOLE

Så kul att läsa :) Hoppas det är bra med dig!

#2 - Netti Starby

Låter som du har haft det bra förutom knät och sjukskrivningen. Härliga bilder! Kramis

#3 - Linnea

Hihi, ja min hemmapizza slår helt klart köpepizzan <3

Så himla härliga bilder :)

#4 - Carolina Thoor

Härlig årsresume :D ser fram emot att läsa om flera månader!

Sv; tack ska du ha! <3

#5 - Brieditiseventing

Vad kul att läsa :D

#6 - Tuva Björnwall

Så kul att läsa :D

#7 - Amanda Jona [SPONTAN]

Tycker såna här sammanfattningar är så himla roliga att få läsa :)

#8 - Dixi Wonderland

Så kul att läsa, dock blir det jobbigt att du har kommentarsfunktionen vid rubriken när du skriver länge inlägg. Hade rekommenderat att sätta den i slutet av varje inlägg :)

#9 - Pauline Hurtig

roligt att få se!

#10 - NICOLE

SV: så härligt ju =) Ha en fin fredag!

#11 - Hanna

Så kul att du börjat blogga igen, inte sett det förrän nu haha. Såg att du vart sjuk och jag har såå mycket i skolan nu. Men tycker vi får bestämma ett datum att åka till Kalmar och shoppa lite och käka :*

#12 - Frida

Ja supergulligt :)
Kul lista! :)

#13 - Days by Johanna

Kommer ihåg när du skadade dig :( Hur är det med knäet nu?

Skönt jag inte är ensam om att inte gilla oblekt :)

#14 - Tina

Fantastiska månader förutom knät! ❤️
Kul att läsa gumman ❤️